Reflectii asupra planului de lectie

Cum ați implementat planul dumneavoastră de lecție?
    Ora de matematică s-a desfășurat în laboratorul de TIC, am intrat pe Geogebra și am exersat împreună cu elevii modelarea graficelor funcțiilor de gradul al II-lea, după cum am specificat în planul de lecție. Integrarea noilor tehnologii în lecție a decurs bine?
      Da, elevii au beneficiat mult și nivelul acestora de înțelegere a graficelor a crescut semnificativ. Elevii au atins obiectivele propuse în lecție? Deși la început aceștia au avut nevoie de câteva minute de acomodare, site-ul este ușor de utilizat și toți au reușit să rezolve toate problemele propuse, răspunzând de asemenea și la toate întrebările de pe parcursul orei. Ce opinii despre lecție au exprimat elevii dumneavoastră?
        Elevii au fost foarte bucuroși că am folosit calculatoarele, aceștia fiind foarte entuziasmați de la bun început de idea în sine. Ce îmbunătățiri ar putea fi aduse metodei folosite, încât aceasta să funcționeze mai bine? Singura dificultate pe care am întâmpinat-o a fost reprezentată de viteza grea de încărcare a site-ului. Se poate să fi fost și conexiunea la internet din liceu.