Materiaal van GeoGebraTube

Bestaand materiaal opzoeken

In dit werkblad leer je bestaand GeoGebra materiaal van iemand anders opzoeken en gebruiken in de eigen lespraktijk.  Ga naar de openingspagina van GeoGebra en klik op Materiaal.

Zoekopties

Typ een trefwoord over het onderwerp van je les als zoekterm in de zoekbalk en Enter. Je kunt  je zoekopties ook verfijnen door het materiaaltype of de taal te selecteren. Je kunt als zoekoptie ook de naam van een gebruiker invullen.

Openingsscherm GeoGebra

Openingsscherm GeoGebra

Openingsscherm GeoGebra Tube

Openingsscherm GeoGebra Tube
undefined

De zoekfunctie van GeoGebraTube

Typ als zoekterm oppervlakte in de zoekbalk en Enter. Het resultaat is een lijst van bestanden. Klik op de miniatuurafbeelding of de naam van een van de getoonde bestanden, b.v. Omtrek en oppervlakte theorie van Jan Manders.

Resultaat van het zoeken

Resultaat van het zoeken

Het gevonden applet van Jan Manders

Het gevonden applet van Jan Manders
Je kunt nu in GeoGebraTube het bestand bekijken en schuifknoppen en actieknoppen gebruiken. Je kunt het bestand ook downloaden naar je eigen computer. Klik hiervoor op het icoon met de drie vierkantjes en selecteer Download.
Image
Misschien kom je een fantastisch applet tegen met tekst in het Russisch, Pools of Zweeds.  Geen nood, Je kunt nu zelf op je eigen computer het bestand openen in GeoGebra, het bewerken en Nederlandse tekst in de plaats zetten...