De overzichtspagina van een GeoGebraboek

In de overzichtspagina van een GeoGebraboek vind je een overzicht van de belangrijkste informatie en gegevens van het boek. Je opent de overzichtspagina door te klikken op het ioon Menu in de rechterbovenhoek van het boek en klik op het icoon   Details
Image

Opties

In de overzichtspagina heb je volgende opties:: Bewerken  Door te klikken op Bewerken open je de Boek editor, zodat je het boek kunt wijzigen. Opmerking: Deze optie is enkel beschikbaar wanneer je bewerkingsrechten hebt (b.v. als je de auteur bent). Wissen Wist het boek uit je GeoGebra Account. Opmerking: Deze optie is enkel beschikbaar wanneer je de auteur bent. Maak een kopie Creëert een kopie van het boek die je kunt wijzigen en opslaan in je eigen GeoGebra Account, zodat je de structuur en/of inhoud kunt wijzigen er er een eigen versie kunt van maken.  Voeg toe aan favorieten Door te klikken op het icoon  Favorieten voeg je het boek toe aan je favorieten. Opmerking: Je vind je favorieten in je profielpagina door in de zoekbalk van de tab Materiaal de snelfilter Favorieten te gebruiken. Opmerking: Wanneer het ioon  Favorieten gevuld is, betekent dit dat het geopende materiaal reeds tot je favorieten behoort.

Opties om boeken te bekijken of te delen

Bekijk GeoGebraboek opent het boek, zodat je het kunt bekijken. Download Download het book naar je computer in .zip formaat. Opmerkinf: Voordat je een GeoGebraboek kunt downloaden, moet je instemmen met de niet-commerciële licentievoorwaarden van GeoGebra. Delen Deel je boek met de GeoGebra gemeenschap.

Commentaar

Commentaar
In de overzichtspagina kan je commentaar toevoegen. Typ je commentaar en klik op Opslaan.

Gelijkaardig materiaal

In de overzichtspagina vind je ook informatie over ander matriaal dat verwant is met het boek:
  • Een lijst van het materiaal dat gebaseerd is op het geselecteerde boek.
  • Een lijst met gelijkaardig materiaal.