Hoe materiaal toevoegen

Tab Materiaal

De tab Materiaal toont een lijst van al het materiaal dat gedeeld werd in de Groep, op welke manier ze ook werden gedeeld.

Hoe materiaal delen

Tab Berichten Je kunt materiaal delen door het toe te voegen aan een nieuw of bestaand bericht. Na klikken op + in de tab Posts, kan je bepalen of je reeds bestaand materiaal wil delen (werkblad, GGboek, Afbeelding, Video, PDF), of nieuw materiaal wil creëren en delen.
Image
Tip: Je kunt ook eerst een bericht aanmaken en later een bestand toevoegen met de knop Voeg materiaal toe onderaan in het bericht.
Materiaal dat toegevoegd wordt in berichten wordt ook getoond in de lijst met materiaal in de tab Materiaal. Opmerking: Materiaal, gerelateerd aan een bericht, kan niet uit de groep verwijderd worden in de tab Materiaal. Het moet verwijderd worden uit het bericht, eer je het uit de groep kunt verwijderen. Tab Materiaal Materiaal kan ook rechtstreeks toegevoegd worden aan de groep, zonder het te vermelden in een bericht, via de knop Voeg materiaal toe in de tab Materiaal. Opmerking: De Eigenaar van de groep kan beslissen of Leden materiaal kunnen toevoegen in de Groep. Rechtstreeks toegevoegd materiaal wordt getoond in de tab Materiaal, maar wordt niet getoond in de tab Berichten. Je kunt het gemakkelijk verwijderen uit de lijst met materiaal in de tab Materiaal indien het niet verbonden is met een bericht.
Image
Opmerking: Nadat je materiaal rechtstreeks toevoegde, kan je in  Eigenschappen de bewerkingsrechten wijzigen.