El full de càlcul del GeoGebra i la Geometria

Aquest document és el llibre de suport del taller que es farà a les pròximes jornades de l'Associació Catalana de GeoGebra. En aquest taller es mostrarà el gran potencial que té el FULL de CÀLCUL com a suport del treball amb GeoGebra.
  • A la PRIMERA PART veureu la facilitat que ens dota aquest per ordenar les construccions o per fer ràpidament ordres repetitives, amb l’avantatge de poder-les modificar fàcilment i a plaer, quan ens interessi.
  • A la SEGONA PART entrareu a una classe de GeoGebra Classroom perquè pugueu anar provant tot un llistat de ordres diferents que poden ajudar i que anirem explicant, compartint-hi els diferents documents que es mostraran per així veure com estan fets.
Pot ser una altre manera de treballar amb Geogebra? Jo vaig descobrir el Geogebra durant la primera edició del màster per a professors de matemàtiques. He treballat durant uns anys com a professor de matemàtiques, on vaig utilitzar construccions compartides al web, escodrinyant les construccions per saber com estaven fetes i vaig començar a fer-ne de pròpies. Però no va ser fins que vaig tenir la oportunitat de fer classes de Dibuix Tècnic que vaig començar a utilitzar-lo per mostrar una part del gran potencial que ens ofereix el Geogebra, a la Geometria gràcies al fet de poder treballar en 2 i 3 dimensions de forma dinàmica. Josep Iglesias
El full de càlcul del GeoGebra i la Geometria